print

امام یک مکتب بود این مکتب زنده است چون اسلام زنده است

به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج اساتید استان هرمزگان، در آستانه سالگرد ارتحال ملکوتی بیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره)، بسیج اساتید استان هرمزگان پیام تسلیت صادر که متن آن به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

«امام در مکتب سیاسی خود زنده است، و تا این مکتب سیاسی زنده است، حضور و وجود امام در میان امت اسلامی، بلکه در میان بشریت، منشأ آثار بزرگ و ماندگار است». مقام معظم رهبری

برای تحلیل و شناخت انقلاب اسلامی باید اول اسلام را به خوبی شناخت و لازمه شناخت دقیق اسلام مراجعه به اسلام شناس حقیقی وجامع است؛ مطالعه سیره و اندیشه امامین انقلاب منبع جامعی برای تحقق شناخت نسبت به اسلام در تمامی ابعاد است. شناساندن اندیشه حضرت امام (ره) برای نسل های متأخر انقلاب بسیار ضروری است؛ این مهم باید در سیستم آموزشی کشور بویژه آموزش عالی به خوبی دنبال گردد.

بیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) اسلام ناب محمدی(ص)، اسلام مبتنی بر عقلانیت و متکی به دستورات قرآن و معارف اهلبیت را به جهانیان معرفی و پرده از اسلام آمریکایی برداشتند. و همه دولت ها و ملت های مسلمانان را از اطاعات، بندگی و ذلت در برابر مستکبران و شیطان بزرگ (آمریکای جنایتکار) برحذر داشته، خطر آنان را گوشزد و به مبارزه با این شرک دعوت نمودند.

استکبار ستیزی یکی از اصول امام بود. امام یک مکتب بود و این مکتب زنده است مثل اسلام. اصول این انقلاب نیز تا ابد پابرجا و کارآمد است. استکبار ستیزی امام از اسلام ناب استخراج شده است. مبانی حضرت امام مبانی قرآنی است. استکبار ستیزی تا ظهور حضرت حجت ادامه خواهد داشت و این سیره همه اهلبیت (ع) است.

اتکا به مردم یکی دیگر از اصول حضرت امام بود. امام خود را جزئی از مردم میدانست و نسبت به توده جامعه دردمند بود. حضرت امام یک غیریتی با کاخ نشینان داشتند و خود را در کنار کوخ نشینان می دید. انقلاب ایران برخلاف سایر انقلاب ها، انقلاب همه اقشار ملت بود. بن مایه و ریشه انقلاب اسلامی فرهنگی بود. امام در آن دو قطبی شرق و غرب یک نظام سیاسی جدید را بنام نظام جمهوری اسلامی ایران مطرح می کند که برای تحقق آن مردم و دین لازم و ملزوند.

بنیانگذار کبیر انقلاب، ایران را احیا کرد. در نگاه امام مردم خود باید کشورشان را اداره کنند، امام این در را به سوی مردم باز کرد. خواست امام رسیدن همه به مقصود در سایه رفاه بود؛ مسئولین به این مهم توجه و اقدام جدی و درخور داشته باشند.

امام برای رهایی انسان از سلطه استعمار و استکبار و اجرای دستورات الهی بسیار خطر کرد و البته در این راه هرگز نهراسید و به فرموده مقام معظم رهبری« امام مثل کوه می­ایستاد»، در حوادث خود را نباخت و این بواسطه عظمت روحی امام بود.

همبستگی بین مردم و ولایت دچار هیچ خللی نشده است. چه در دوران حضرت امام (ره) و چه اکنون ملت بارها بر عهد خود وفادار و در تمامی صحنه های مورد نیاز انقلاب حاضر و به مطالبات رهبری نظام اسلامی لبیک گفتند. (نمونه اخیر در خصوص توصیه مقام معظم رهبری مبنی بر کمک به آسیب دیدگان با برگزاری رزمایش های همدلی و مواسات در سراسر کشور و سایر مسائل گواه این مدعاست که رابطه بین مردم و ولایت دارای پیوندی ناگسستنی است)؛ مسئولین نظام اسلامی و دولتمردان قدر این ملت را بدانند و برای رشد مادی، معنوی، معیشت و رفاه آنها تلاش کنند.

مکتبی که حضرت امام با توکل بر خدا و اعتماد به مردم ایجاد کرد، در طول سالیان با وجود موانع بسیار که استکبار و منافقان ایجاد کردند به مسیر خود ادامه داده و پرچم آن اکنون با اقتدار در دستان امام خامنه ای است، شخصیتی که اصول، مبانی، اندیشه و سیره امام را مو به مو دنبال می کند و بر این باور است که این انقلاب بدون امام در هیچ جا شناخته شده نیست.

ما اساتید بسیجی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان هرمزگان ضمن تسلیت سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) و گرامیداشت 15 خرداد بر این مساله تأکید داریم که انقلاب در مسیر اصلی خود در حرکت است و حرکت کلی کشور مبتنی بر سیاست های کلی نظام و در مسیر درست است، اما در این بین مسائل و مشکلاتی نیز وجود دارد که در صورت تلاش دولتمردان و مسئولین کشور و اهتمام جدی مسئولین و مردم به توصیه های مقام معظم رهبری میتوان با اتکا به خداوند و اعتماد به ظرفیت های درون کشور از مشکلات عبور کرد.

سازمان بسیج اساتید استان هرمزگان

 

شناساندن اندیشه حضرت امام (ره) برای نسل های متأخر انقلاب بسیار ضروری است؛ این مهم باید در سیستم آموزشی کشور بویژه آموزش عالی به خوبی دنبال گردد.